Over SWT

Distinctive seperation!

SWT Waste Technology (SWT) is een echte specialist als het gaat om afvalscheiding. Het bedrijf ontwerpt, produceert en levert gebruiksklare systemen en autonoom werkende machines voor de afvalscheidingsector met als motto ‘Distinctive separation!’.

Op basis van jarenlange internationale ervaring en innoverend denkwerk ontwerpt en fabriceert SWT altijd een efficiënt afvalscheidingsysteem dat aan alle vereisten en wensen van de klant voldoet.

Het uitgebreide productportfolio bestaat onder andere uit toevoerinrichtingen, trommelzeven, zeven, sorteerstations, scheiders op basis van lucht, magneten en transportbanden. Deze machines vormen, indien gewenst, samen een systeem voor het scheiden van afval op grootte, gewicht en materiaalsoort. Omdat SWT uitsluitend werkt met hoogwaardige en slijtvaste materialen zijn de systemen en machines van hoogwaardige kwaliteit en hebben zij een lange levensduur met grote betrouwbaarheid.

Op deze wijze draagt SWT bij aan het efficiënter maken van het logistieke proces rond de afvalstromen van de klant. Meedenken met de klant is dan ook een van de sterke punten van SWT. De ontwikkeling en mogelijkheid tot verhuur van mobiele sorteerstations en mobiele trommelzeven om zo in te spelen op de veranderende capaciteitsbehoeften van de klant zijn daarvan goede voorbeelden.

Ook na het in gebruik nemen van een systeem of machine staat SWT de klant met raad en daad bij. Onderhouds- en servicewerkzaamheden kunnen volgens contract uitgevoerd worden door lokale leveranciers zodat de klant kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van het systeem of machine gedurende de gehele levensduur ervan.